loading   Laddar sida...

Sveriges mest heltäckande mässa för VA-branschen

Den största gruppen leverantörer till Sveriges VA-infrastruktur ger sig åter igen ut på turné, den här gången från norr till söder. Fyra orter, fyra mässor! Skellefteå, Stockholm, Göteborg och Malmö – vilken ort passar dig bäst att besöka?

På VA Tour Sweden har du möjlighet att träffa Sveriges ledande VA-leverantörer och se de bästa och senaste produkterna och lösningarna. Missa inte heller våra kompetenshöjande seminarier som ger inspiration och kunskap.

Vi bjuder på frukost och lunch och det är kostnadsfritt att besöka oss! Registrera dig idag genom att klicka på knappen BESÖKARREGISTRERING till höger.

Väl mött på en ort nära dig!
 
 
Missa inte våra toppenseminarier - se hela programmet här
"Infrakulvert - en ny innovativ lösning för all underjordisk infrastruktur", "Nya VA-ledningar och samarbete i fokus när Östra Länken i Luleå får ny infrastruktur för den växande staden" och "Konsekvent arbeta med tillskottsvatten - lyckas vi?" är några av seminarierna som kommer att hållas på VA Tour Sweden. Hela programmet ser du i vår besökarinbjudan här >>
 
 

Möt den största gruppen leverantörer till Sveriges VA-infrastruktur!
Utställarna utgör naturligtvis den viktigaste delen på en mässa och det är viktigt att du som besökare får se ett brett service- och produktutbud. På VA Tour finner du det mesta inom VA.
Till utställarlistan >>

SNABBFAKTA

Datum och platser
VA Tour Sweden 2017

24 januari, Scandic Skellefteå, Skellefteå
26 januari, Kistamässan, Stockholm
31 januari, Eriksbergshallen, Göteborg
2 februari, Malmömässan, Malmö

Öppettider: 8:30-16:00


BESÖKARREGISTRERING
NYHETSBREV
 
Arrangörer